Vi spelar, du lyssnar!

Flykten från Paradiset – Del 8

När vi senast hörde av våra vänner var det full kalabalik kring Fjällhotellet i Hundarnas Revir. Apollo lyckades rädda livet på en vakt han själv slagit ner, men som han sedan proppade med hallucinogena droger. Aas lyckades, efter lite grävande, hitta ett avloppsrör som kanske kan ta honom in i Gagarins samlarstuga och ett steg närmre Maskindödarkarbinen. Sputnik visade prov på sina stridsförmågor när han golvade en vakt med sin nåjd-stav och Chase förhördes av en mystisk, svart varghona. Samtidigt är det full beredskap bland vakterna. Ett enda litet felsteg kan innebära slutet för våra vänner, och i värsta fall för hela Upproret. Hur ska detta sluta?

Rollspelsradio.se - Ett rollspel i taget.
Rollspelsradio.se - Ett rollspel i taget.
Flykten från Paradiset – Del 8
/

3 kommentarer

 1. Mattias Falck

  Underbart avsnitt. Börjar bli riktigt spännande. Började lyssna för någon vecka sedan och har snabbt kommit ikapp. Kan inte vänta på nästa avsnitt.

  Ramlade på albumet From Gagarin’s point of view av Esbjörn Svensson trio och fann där en låt med titeln “Definition of a dog”. Kunde inte låta bli att koppla det till den pågående kampanjen. Kanske något lämpligt till podden.

  https://open.spotify.com/track/1hgsWji1M1L1lSy1QuZm0V

  Låten Dodge the dodo från samma album (https://open.spotify.com/track/68hhZyMwxzkjvDS86DqKFx) är nog i sanningens namn bättre att använda, särskilt runt 1:30 och framåt runt 1:40 till 2:50 där man nästan kan höra hundar som gnyr och den sorgsna urskogen i formen av en fiol mot en bakgrund av snabba trummor. Finns även en del lugnare partier runt 3 minuter man kan panorera in och ut ur.

  Något lite koolt är att sista 20 sekunderna på Dodge the dodo är nästa låt “From Gagarins point of view” genom radio-static. Lyssnar man på albumet utan paus mellan låtar så blir det en fin övergång som även den kan fungera väl tänker jag mig.

  • master

   Hahaha, lysande låt! Tack så hemskt mycket för tipset, och kul att du gillar podden! På Söndag kommer nästa avsnitt, så förhoppningsvis orkar du vänta tills dess!

 2. Gås

  Jösses, nu är marginalerna små! Toppenspännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 rollspelsradio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑