rollspelsradio.se

Vi spelar, du lyssnar!

Flykten från Paradiset – Del 52

Med hjärnbubbel, smällare, rasande spänning och ett ljus i mörkret hälsar vi er, kära lyssnare, varmt välkomna till vår nostalgiska final (och ett förvildat eftersnack). För upproret, i etern!

9 kommentarer

  1. Det har varit fantastiskt kul att följa er genom Genlab Alfa.

  2. Vilken succé! Tack för detta fantastiska äventyr, det har varit väldigt roligt att följa med. Nästa avsnitt av rollspelsradio har varit en höjdpunkt i veckan under föräldraledigheten och det är lite sorgligt att det är över. Fantastiska karaktärer och en extra stjärna för Apollo. Ser fram emot nya avsnitt! 🙂

  3. Tack så hemskt mycket för detta underbara äventyr! Brast ut i en spontan applåd när slutmusiken gick igång. Är förövrigt sjukt glad att jag fick tips om er på Spelfeber. Det har lett till att jag har väntat otåligt varje söndag på ett nytt avsnitt om denna underbara grupp av mutanter och främst Aas som har varit en personlig favorit. Något jag saknade var att få reda på vad som fanns i Ringos personliga stash som han på sin dödsbädd tipsade Chase. Ser verkligen framemot nästa säsong. God Jul och Gott Nytt År!

  4. I corriolis har ju rollspelsradios gäng och vi spelar rollspels gäng en chans att interagera med varandra

  5. Fantastisk Podd! Är det någon som vet om Rollspelsradio har lagt ner eller om det kommer något mer?

    • Hej Lars! Vi på rollspelsradio har inte lagt ner utan ligger lågt efter en välförtjänt julledighet. Vi vet inte exakt när vi kommer att börja sända igen, men vi håller för tillfället på med förberedelserna och inspelning av en ny kampanj.

  6. Hur går det för er? Ni har väl inte tröttnat?

  7. Rollspelsradio! Kanske en av Sveriges tio bästa rollspels-poddar. Skoja bara. Den bästa så klart

  8. Har ni någon idé om när ni kommer igång med nästa kampanj?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 rollspelsradio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑