rollspelsradio.se

Vi spelar, du lyssnar!

Flykten från Paradiset – Del 52

Med hjärnbubbel, smällare, rasande spänning och ett ljus i mörkret hälsar vi er, kära lyssnare, varmt välkomna till vår nostalgiska final (och ett förvildat eftersnack). För upproret, i etern!

15 kommentarer

 1. Det har varit fantastiskt kul att följa er genom Genlab Alfa.

 2. Vilken succé! Tack för detta fantastiska äventyr, det har varit väldigt roligt att följa med. Nästa avsnitt av rollspelsradio har varit en höjdpunkt i veckan under föräldraledigheten och det är lite sorgligt att det är över. Fantastiska karaktärer och en extra stjärna för Apollo. Ser fram emot nya avsnitt! 🙂

 3. Tack så hemskt mycket för detta underbara äventyr! Brast ut i en spontan applåd när slutmusiken gick igång. Är förövrigt sjukt glad att jag fick tips om er på Spelfeber. Det har lett till att jag har väntat otåligt varje söndag på ett nytt avsnitt om denna underbara grupp av mutanter och främst Aas som har varit en personlig favorit. Något jag saknade var att få reda på vad som fanns i Ringos personliga stash som han på sin dödsbädd tipsade Chase. Ser verkligen framemot nästa säsong. God Jul och Gott Nytt År!

 4. I corriolis har ju rollspelsradios gäng och vi spelar rollspels gäng en chans att interagera med varandra

 5. Fantastisk Podd! Är det någon som vet om Rollspelsradio har lagt ner eller om det kommer något mer?

  • Hej Lars! Vi på rollspelsradio har inte lagt ner utan ligger lågt efter en välförtjänt julledighet. Vi vet inte exakt när vi kommer att börja sända igen, men vi håller för tillfället på med förberedelserna och inspelning av en ny kampanj.

 6. Hur går det för er? Ni har väl inte tröttnat?

 7. Rollspelsradio! Kanske en av Sveriges tio bästa rollspels-poddar. Skoja bara. Den bästa så klart

 8. Har ni någon idé om när ni kommer igång med nästa kampanj?

 9. Finns det någon möjlighet att få spela äventyret med min egen spelgrupp?

  • Självklart! Äventyret är publicerat av Fria Ligan och ingår i spelet “Mutant – Genlab Alfa” och går att köpa i de flesta affärer som säljer rollspel.

 10. Har nu lyssnat igenom hela säsongen och kan bara stämma in i hyllningskören. Var väldigt trevlig lyssning och samtliga karaktärer var väldigt intressanta. Men extra plus för Chase förvandling till fullblodspsykopat som var oväntad samt obehaglig (men underhållande).

  Men som sagt alla stod för storstilade insatser.

  Sen då den givna frågan ;-). Blir det något mer? 🙂

 11. Victor Johansson

  9 mars, 2019 at 11:22

  Hörni!
  Jag börjar bli lite otålig nu. Nog för att jag älskar era äventyr i Paradisdalen men jag känner att efter femte genomlyssningen hade lyckan varit stor om man fick höra något nytt.

  Så frågan lyder – som fler redan har ställt:
  Kommer ni spela in mer?

 12. Lyssnade nyss klart på äventyret för första gången, riktigt underhållande!

 13. Tjena pojkar!
  Hoppas allt är bra med er!
  Jag har nyss lyssnat klart på kampanjen, (lyssnat konstant sedan jag upptäckte er) tack för as (tihi) mycke skratt så att jag klarade av mitt pissiga jobb i veckan!
  Hoppas nytt material kommer snart!

  Fridens!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 rollspelsradio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑