Vi spelar, du lyssnar!

Flykten från Paradiset – Del 19

Våra frihetskämpar har äntligen tagit sig till nästa anhalt – Råttborgen. Ännu finns inte någon utarbetad plan, men med den motvilligt medsläpade apan Da Vinci och eventuell information från Chase gamla handelspartner Ledin, hoppas gänget övertala råttornas alfa, Bettet. Väntandes utanför sitter en tvivlande Aas, en virrig Sputnik, och en frustrerad Apollo, och någonstans därinne, hörs desperata jamanden. Den tidigare så avlägsna konflikten mellan Katterna och Råttorna ligger nu farligt nära, och hittills har våra vänners strävan alltid bara lett till katastrof…

Rollspelsradio.se - Ett rollspel i taget.
Rollspelsradio.se - Ett rollspel i taget.
Flykten från Paradiset - Del 19
/

7 kommentarer

 1. Rickard

  Hörrni, rollspelshjältar! Jag skulle kunna ägna spaltmeter åt att hylla era spelsessioner som innehåller så mycket bra spel med bra driv i ett smidigt system. Men (och här låter jag som Tony Irwing), jag vill egentligen bara skaka ur er svaret på frågan: var kommer intro-/outromusiken från? Om ni svarar på den frågan lovar jag en utförligare hyllning av ert spel och poddande.

 2. Rickard

  Chase är väl inget dåligt artistnamn? Inte dåligt alls. Släpp låten bara!

  Och så jag lovade jag ju och så jag levererar.

  Jag förundras ofta över vilket bra driv ni har i berättandet. Möjligen är det hur kampanjen är skriven eller så har ni föresatt er korta och kärnfulla sessioner. Bra driv är det i alla fall. Visst spårar det ibland, men det drivna berättandet och bytet mellan scener och rollpersoner håller historien vid liv på ett underhållande och “lyssnarvärt” sätt.

  En eloge till spelare som verkligen försöker plocka fram det djurlika hos respektive djur. Det finns en risk att de annars blir för människolika, men Genlab Alfa ger tydligt stöd åt spelare med hjälp av systemet. Ni är inte sena med att bejaka det djuriska och det är alltid kul intressant att se hur det tampas med det vilda som rätt ofta river sig fram.

  Kort sagt: det är med intresse jag följer er kampanj, även om jag inser att jag själv inte kommer att kunna spela (men leda) samma utan att färgas alltför mycket av vetskapen om vad som väntar runt hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 rollspelsradio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑